Populära spelautomater på casinot

Eftersom det finns så många olika spelautomater på nätet att välja bland är det också ett stort antal som är populära bland spelare. Både gamla som nya varianter ligger på topplistorna och det ändras hela tiden, speciellt när det tillkommer nya automater.

Alla spelautomater som har en progressiv jackpott har blivit eftertraktade under de senaste åren. Det har troligtvis att göra med de stora vinsterna som ibland blir utbetalda och som det blir skriverier om i tidningar. Den riktigt stora vinsten är något som lockar väldigt många, där chansen finns att bli ekonomiskt oberoende för resten av livet.

Andra populära spelautomater

Förutom spelautomater med jackpottar, finns det några som sticker ut som särskilt populära. Det handlar om spelautomater med en hög RTP. Ju högre RTP, desto bättre eftersom utbetalningsprocenten är högre.

RTP står för ”return to player” och talar om för spelare hur många procent av insatta pengar till spelautomaten som sedan går tillbaka till spelarna. Räknesatsen är dock uträknad på över miljoner spelrundor och behöver nödvändigtvis inte vara korrekt över en kort tid. Det är dock en indikation som många spelare väljer att gå på. Du kan läsa mer online om olika spelautomater och vilka som har högst RTP på marknaden.